Canon C100 Mark II – personal review

Ca tot veni vorba de mine si de review-ul camerei Canon C100 Mark II din punctul meu de vedere, va prezint in linkul de mai jos primul meu review din toate timpurile.
A fost o experienta interesanta, am vorbit aproximat 20 minute fara opriri si prompter despre avantajele si raportul calitate pret oferit de camera Canon C100 Mark II in comparatie cu un DSLR clasic (5D Mark III + accesorii)
Intreg montajul a fost filmat cu Canon C100 (main camera) + Canon 5D Mark III (2nd cam) + Canon 6D (3rd low angle cam) si ca de obicei am muncit ceva sa le aduc cat de cat la fel atunci cand vine vorba de culori motiv pentru care am si mentionat in acest review ca imi doresc anul acesta sa am la eveniment cel putin 2 camere la fel.
Lumina din cadru pozitionata in coltul din dreapta sus si menita sa ofere un lens flare dragut ne-a dat putin batai de cap caci am descoperit ca obiectivul 70-200 IS II pus in fata unei lumini directe ofer o imagine putin spalacita. Arata bine pe monitorul camerei dar acasa mi-a dat putin de lucru sa o aduc la o forma placuta ochiului.
Ne-a iesit acest review din a 3-a incercare si le multumesc baietilor ca mi-au fost alaturi si au avut rabdare sa imi gasesc fluxul cuvintelor.
Trecand peste toate aceste peripetii va doresc vizionare placuta si sa ne auzim cu bine pana la urmatorul review.
Toate cele bune va doresc si nu uitati sa-mi iertati impleticirile de limba si alte cuvinte aparute spontan :))
PS: voi reveni in curand cu un link al unui montaj video realizat din cadrele trase cu Canon C100 Mark II atat in lumina naturala, artificiala dar si in conditii slabe de iluminare.

Nicu Straton – Speaker Bookland Evolution

Va povesteam acum cateva zile ca pana la aceasta varsta, in aceasta viata am avut mai multe dorinte de ordin material si nu numai, iar tot ceea ce mi-am dorit, mai devreme sau mai tarziu, nu a intarziat sa apara in viata mea.

Recent, aparent din senin, am primit o invitatie din partea Deliei Gavrila, PR executiv al proiectului cultural BookLand Evolution, care ma invita sa sustin in fata elevilor si nu numai, un discurs referitor la evolutia mea profesionala si nu numai.

Am inteles ca printre speakerii care s-au alaturat pana acum proiectului, se numara si Andreea Marin, Maia Morgenstern, Dan Bulucea, Florentina Opris, Mihaela Tatu, Adina Buzatu, Rucsandra Hurezeanu, Dan Chisu, Mihai Petre, Florin Chilian, Dragos Anastasiu, Marius Ghenea, Ovidiu Tender, Oreste Teodorescu, Andi Vasluianu, Vasile Calofir, Dan Perjovschi si multi altii

Am acceptat aceasta invitatie fara sa stau prea mult pe ganduri pentru ca am invatat ca atunci cand vine o oportunitate trebuie sa o valorificam la maxim pentru a avea o evolutie curata si rapida in aceasta lume.

A fost prima oara cand am aparut oficial in fata camerei de filmat si nu in spatele ei si prima oara cand m-am adresat cu mesaje motivationale in fata a mai mult de 3-4-5 oameni. Nu am pregatit nimic anterior, fara speech, fara pregatire ci m-am prezentat in cel mai natural si spontan mod posibil.

Am avut o satisfactie enorma pentru ca am reusit sa depasesc bariera dintre vorbitor si oamenii din sala iar conexiunea creata m-a ajutat sa duc la bun sfarsit intreg discursul.

Aceasta experienta mi-a deschis mintea si m-a facut sa aspir la lucruri noi, lucruri noi care sunt sigur ca nu vor intarzia sa apara in momentul in care voi fi pregatit.

Comunicat oficial aici : http://www.telegrafonline.ro/1414533600/articol/283219/elevii_constan539eni_primesc_sfaturi_de_la_modelele_pe_care_le_urmaresc.htmltest

i like it @ sea (making of movie)

Salutare oameni buni !
A sosit si vremea primei postari oficiale pe blog-ul nostru de la lansarea oficiala a noului web site.
Astazi am fost prezenti alaturi de colegul nostru fotograf Marian Sterea, la emisiunea ” I Like IT ” ce s-a desfasurat la malul Marii Negre.
Marian a prezentat functiile noului aparat Nikon 1 AW1 in conditii under water iar noi daca tot eram prin preajma am zis sa facem si un making of video.
Vizionare placuta !

Credits :

Videography : Straton Films | we are film
Outfit : Insolito Casa De Moda
Hairstylist: Marc Yaacoub – hairstylist
Location: EGO Club Mamaia
Photographer: Marian Sterea Photographer